[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Škrabošky a masky

Při hledání efektního kostýmu nemusíte za každou cenu sestavovat náročný převlek od hlavy až k patě. Pár drobností může upravit váš civilní zevnějšek a dodat vám originální vzhled. Pro karnevaly, tematické večírky, ale třeba i školní slavnosti se můžete vybavit jednoduše, prakticky, a přitom dokonale splnit zadání.

Jednoduchý a efektní kostým pro každou příležitost

Škrabošky a karnevalové masky vám dovolí elegantně vyměnit svoji identitu. Můžete se vydávat za pohádkovou bytost, vklouznout do zvířecí kůže, můžete si přidat několik dekád let, můžete si pohrát i s fantazií. Stačí vybrat vhodnou masku a skrýt svou pravou tvář. 

Základem masek je příjemný materiál, který je tvarovaný pro snadné nasazení, a hlavně komfortní nošení. Gumičkou snadno zafixujete masku na obličeji, nemusíte udržovat strnulou pozici, v masce se dá tančit, mluvit i volně hýbat.

Vnější podoba masky pak může odrážet doslova jakékoliv téma vás napadne. Specializované obchody nabídnou karnevalové masky pro děti i dospělé a vám uvolní ruce. Opravdu stačí obléknout běžné oblečení, nebo k masce vybrat pár originálních doplňků a bez obav můžete vyrazit na karnevalovou zábavu!

Elegantní, sexy a dráždivé 

Maskami prosluly Benátky. Benátské masky jsou doslova snové. Kombinují lehká peříčka, luxusní odlesky zlata, vsazují do zajímavých kompozic i korálky nebo perličky. Umí zahrát na dramatickou notu kontrasty černé. 

Co si pro jednou vybrat masku, která rozehraje fantazii ostatních hostů. Ukryjte tvář za dokonalé umělecké dílo. Se společenskými šaty a maskou inspirovanou rozvernou Itálií budete zdrojem obdivu.

Když ožijí filmové legendy

Ve filmech se výjimečně uplatňují šikovní maskéři, inspiraci si můžete vzít i u nich a na opačné straně světa. Vyzkoušejte na sobě podobu legendární postavy z amerických hororů. Latexové masky realisticky napodobují konkrétní charaktery. Vaši tvář zbrázdí jizvy, kůže se promění v popelavě šedou slupku, kolem očí rozkvetou staleté vrásky. 

Latexové masky dodají Halloweenu mimořádný efekt. Mezi zombie a čarodějnicemi samozřejmě nechybí ani nejhrozivější výplody pekla. Maska vás promění tak, že se budete muset představit i nejbližším přátelům. U natolik perfektního provedení je však vhodné uvážit příležitost a skladbu hostů, dětem byste se mohli vrýt do paměti nežádoucím způsobem.

Nebojte se zkoušet a hledat novinky. Karnevalová maska nebo škraboška vám dodají kouzlo, navodí správnou atmosféru a hlavně, ulehčí vám přípravu jakéhokoliv kostýmu. Za pár korun se můžete pohodlně proměnit a až vás maska omrzí, jednoduše jí odložíte a vrátíte se ke svému starému já.