[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Kostýmy na halloween

I když není Halloween naším tradičním svátkem, velmi rychle zdomácněl. Jedinečná atmosféra efektně čerpá z kontrastu rozzářených dýní, které problikávají ze šera brzkého stmívání. Konec podzimu s opadanými stromy a plískanicemi navozuje napětí. Na pozadí končícího roku se však uvolňuje prostor pro výjimečnou zábavu. Chuť vystoupit ze zaběhnutých kolejí a třeba si i trochu zazlobit je extrémně nakažlivá. 

Čarodějnice, upíři, duchové a zombie

Efektní halloweenský kostým nemusíte po večerech vyrábět doma sami a už vůbec nemusíte ničit vlastní oblečení, abyste se na jeden večer mohli proměnit do strašidelné postavy. Jednodušší a rychlejší je navštívit obchod s kostýmy, nebo nalistovat příslušný e-shop. Na jediném místě můžete vybrat oblečení, ale i doplňky, jako jsou vousy, paruky, klobouky. Veškeré kousky jsou profesionálně vyrobené, takže cíleného vzhledu dosáhnete přesně podle představ a bez kompromisů.

Z pohodlnosti můžete využít už navržené hotové kostýmy na halloween, zapojit můžete i svojí fantazii a jednotlivé složky poskládat zcela podle svého. Všechny záporné bytosti jsou šťavnatým kouskem pro tvůrce kostýmů. Nebojte se jít do příprav naplno. Kromě šatů si dejte záležet i na detailech, konec konců, jsou to právě drobnosti, které připravovanou postavu oživí a ozvláštní. 

Kostým, za který by se nestyděla filmová studia

Pro náročné jsou v nabídce připraveny speciální latexové masky. Ve vteřině vás promění v dokonalou kopii hrůzostrašných monster. Už ve dveřích vzbudíte úžas a mnoha hostům vezmete dech. Masky jsou natolik realistické, že výrobci často doporučí zvážit místo, kam v takovém kostýmu přijdete.

Takže pokud nechcete opravdu děsit, stačí vám ke kostýmu na halloween vybrat relativně střídmější make-up. Nicméně i zde se nabízí efektní barvy, které kůži dodají popelavé odstíny, nechají oči zaniknout v hlubokých jamkách, vytáhnou lícní kosti. Pro větší efekt si můžete nasadit ohyzdný velký nos, nalepit jizvy, potřísnit se umělou krví, nebo využít paruku či nalepit vousy. Pravděpodobně se budete muset představit i nejbližším přátelům.

Vyrazte na Halloweenskou party a nenechte nikoho na pochybách, že máte vkus a umíte si udělat legraci sami ze sebe. Skvělý halloweenský kostým není otázkou velké investice ani nevyžaduje zvláštní um. Inspirujte se ve specializovaném obchodě a vybírejte podle oblíbeného filmu, knihy, nebo popusťte uzdu vlastní fantazii. Úspěch bude zaručen!