[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Kostýmy na prohibici

Karneval, maškarní ples nebo tematický večírek jsou ideální příležitostí, kdy můžete naplno popustit uzdu své fantazii. Využijte každou nuanci kostýmu, vžijte se dokonale do role a předveďte se přátelům jako mimořádně zábavný společník. Blýskněte se na večírku v nejlepším světle. Odhoďte zábrany a oblečte se ve stylu roztančených let, kdy Americe vládnul charleston!

Dokonalý gentleman nebo Capo di tutti Capi

Pánové mají v kostýmech inspirovaných časem prohibice mimořádnou příležitost využít svůj šarm a eleganci. V obleku, který by měly zdobit svislé proužky a dvouřadé zapínání, budete za hvězdu. Nesmíte však zapomenout noblesní klobouk a rukavičky! Po vzoru tehdejší mody stačí sčesat a nagelovat vlasy dozadu, využít můžete i efektní tenký knírek.

Fešák jako vystřižený z hollywoodských filmů, nebo z předměstí Chicaga okouzlí nejednu ženu a nenechá pány na pochybách, že si umí s případnými soky poradit. Nestyďte se vklouznout do role a nastudujte si i slovník velkého bose. Sklidíte zaručený úspěch a v takovém kostýmu se navíc budete celý večer cítit pohodlně.

Pokud chcete kostým prohibice ještě povýšit, můžete si s sebou přinést futrál na housle, který bude ukrývat palnou zbraň. Ano, je to filmové klišé, ale zaručeně pobaví!

Třeskutě sexy

Ženy mohou zazářit jako tanečnice a zpěvačky v šatech, které nechají vyniknout krásné štíhlé nohy. Ty navíc podtrhnou síťované punčochy nebo punčochy s dlouhým výrazným švem po celé zadní délce nohy. Při každém pohybu rozvlníte a rozvíříte třásně na šatech a způsobíte mimořádně svůdné napětí. Vlasy si můžete učesat do velkých vln a doplnit ozdobou. Krásky tehdy používaly flitry, čelenky nebo dlouhé pštrosí peří. Pokud se však chcete zcela proměnit, můžete si ke kostýmu vybrat paruku. Změníte se v obletovanou hvězdu nejdražšího podniku ve městě a muži vám budou padat k nohám. Kolem krku můžete zavěsit dlouhý náhrdelník.

Kostým na poslední chvíli, a přesto na jedničku

Máte dokonalou představu o perfektním kostýmu prohibice, ale nechce se vám kvůli jednomu večírku investovat do drahého obleku? Nemusíte, stačí využít nabídku moderních obchodů s kostýmy. Možná vás překvapí, co všechno vám na jediném místě mohou nabídnout. Nemusíte běhat, shánět ani vyrábět doplňky. Oblečení, punčochy, ozdoby do vlasů, paruky i klobouky, vše si vyberete přesně na míru. Na večírku pak snadno způsobíte doslova pozdvižení a právem si užijete veškerou pozornost. Doba prohibice je stále atraktivním tématem a vám dovolí blýsknout se v nejvyšším lesku!