[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Karnevalové kostýmy

Neustále se vracíte k pozvánce na party a nevíte, jak odpovědět? Rádi se setkáte s přáteli, pobavíte se, ale zároveň vás trošku straší podmínka účasti v kostýmu? Rozhodně nemusíte usednout k šicímu stroji a po nocích se pouštět do složité domácí výroby. Moderní obchody vás obléknout od hlavy až k patě, navíc přidají i efektní doplňky. Stačí vám k tomu jediná návštěva, nebo chvilka u počítače. Bát se nemusíte ani zbytečně vysokých nákladů. Nakoupit karnevalové kostýmy je otázkou několika kliknutí.

V kostýmu, který vás neshodí

Možná nemáte potřebu nijak zásadně na sebe upozornit, nicméně dodržet předepsaný dress code může být zajímavým vytržením. Uvolněte se a přistupte na neobvyklé podmínky. 

Ve specializovaném obchodě vás nabídka může jedině příjemně překvapit. Kvalitní materiály, pohodlné střihy a obrovský výběr vám dovolí vybrat si postavu, která přesně splní zadání a zároveň vám dovolí cítit se civilně a pohodlně.

Nejčastějšími motivy karnevalových kostýmů jsou námořníci, piráti, policisti, pohádkové postavy, super hrdinové amerických velkofilmů. Samostatnou kategorii tvoří škála kostýmů pro čerty, upíry, zombie a čarodějnice. Samozřejmě, „záporáci“ vám otevřou nejširší pole působnosti. 

Vyzkoušet můžete už předem daný hotový kostým na karneval, nebo si jednotlivé části poskládat. Mnohdy stačí běžné oblečení jen doplnit originálním drobnostmi. Pokud máte navštívit letní námořnickou párty, pak k pruhovanému tričku stačí doplnit klobouk a třeba dýmku nebo dalekohled. Nezapomeňte, že právě detaily karnevalový kostým dotáhnou k dokonalosti. Korunky, rohy, klobouky, šátky, anebo i paruka vás mohou efektně změnit. 

Nebojte se zazářit a strhnout na sebe pozornost

Pokud vám naopak vyhovuje příležitost zažít večírek naplno a baví vás vymýšlet originální kostýmy na karneval, pak vám nabídka vyhoví perfektně. Můžete si troufnout na nezvyklé postavy a jednotlivými profesionálně vyrobenými kousky do puntíku splnit své představy.

Kromě oblečení a doplňků můžete využít i speciální make-up. Zdůrazní charakter vaší vybrané postavy, oživí ji a dodá autentickou podobu. Pořídit si můžete i obočí, vousy nebo knír, v masce se pak budete muset představit i nejbližším přátelům. Pro skutečné labužníky jsou v nabídce určené latexové masky. S mimořádnou věrností vás promění v nejstrašlivější monstra. Tady je při výběru na uváženou, do jakého prostředí v takové masce přijdete. Efekt je velmi realistický.

Ideální řešení pro školkové a školní slavnosti

Obchody s karnevalovými kostýmy jsou velkou pomocí i pro rodiče. S příchodem podzimu začnou školy i zájmové skupiny přicházet s nápady na Halloweenské slavnosti, maškarní, karnevaly a besídky. Děti taková setkání milují a přirozeně chtějí zazářit v krásném kostýmu. Holčičkám můžete splnit sen a vybrat s nimi perfektní princeznovské šaty. Kluci ocení kostýmy hrdinů z komiksů nebo filmů. Nejmladší budou roztomilými zvířátky, broučky, motýly, čímkoliv je napadne.

 

Nehledejte potíže tam, kde nejsou. S pozvánkou na karneval se těšte na veselou zábavu a příjemnou společnost. O karnevalový kostým se snadno a na jedničku postará náš speciální obchod.