[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Blog

Kostýmy na prohibici

Karneval, maškarní ples nebo tematický večírek jsou ideální příležitostí, kdy můžete naplno popustit uzdu své fantazii. Využijte každou nuanci kostýmu,...(Celý text)

Rozlučka se svobodou

Svatební den je velkou společenskou událostí, je to den, kdy se z dvou osobností oficiálně stane jeden manželský pár. Snoubenci se zaváží vzájemnou &...(Celý text)

Kostýmy na masopust

Masopust je tradicí v českých zemí a je dobře, že se na ni ani v moderní uspěchané době nezapomíná. Masopust je svátkem, který zavírá zi...(Celý text)

Vánoční kostýmy

Život je příliš krátký a všedních dnů příliš mnoho. Neměli byste promarnit jedinou příležitost pobavit se a přinutit k úsměvu i své okol&...(Celý text)

Sexy jeptišky

Máte ráda proměny v kostýmech? Líbí se vám ohromit společnost a vzbudit rozruch? Nebojíte se jít s kůží na trh a obléknout kostým, kter&y...(Celý text)

Sexy kostýmy

Maškarní nebo tematický večírek vám dává jedinečnou příležitost vystoupit ze zaběhnutých kolejí a vžít se do kůže zcela jiné osobnosti. ...(Celý text)

Škrabošky a masky

Při hledání efektního kostýmu nemusíte za každou cenu sestavovat náročný převlek od hlavy až k patě. Pár drobností může upravit váš civiln...(Celý text)

Nafukování balónků

Balonek je docela obyčejný doplněk, ale dokáže dokonale rozzářit místnost a zastat efekt mnohonásobně složitější a dražší výzdoby. Balone...(Celý text)

Karnevalové kostýmy

Neustále se vracíte k pozvánce na party a nevíte, jak odpovědět? Rádi se setkáte s přáteli, pobavíte se, ale zároveň vás trošku stra&scar...(Celý text)

Kostýmy na halloween

I když není Halloween naším tradičním svátkem, velmi rychle zdomácněl. Jedinečná atmosféra efektně čerpá z kontrastu rozzářených dýn...(Celý text)

Dětské kostýmy

Rodiče předškoláků nebo školáčků z prvního stupně mají asi dost reálnou představu o rychlém sledu pozvánek na dýňové večery, karnevaly, m...(Celý text)

Kostýmy na čarodějnice

Postavy, které jsou škodolibé, zlé a umíněné jsou doslova chuťovkou pro kostýmní výtvarníky. A pro vás jsou mimořádnou příležitost&i...(Celý text)

Ptákoviny

Máte rádi legraci a nebojíte se vystřelit si i sami ze sebe? Baví vás komedie, ve kterých hlavní hrdina kreativně využije i třeba obyčejný předmět a rozehraje s ...(Celý text)

Svatební dekorace

Svatební den je událostí pro celou rodinu. Nevěsta musí zazářit a oslnit všechny přítomné, ženich musí sklízet lichotky a bodré rady. ...(Celý text)