[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Sexy jeptišky

Máte ráda proměny v kostýmech? Líbí se vám ohromit společnost a vzbudit rozruch? Nebojíte se jít s kůží na trh a obléknout kostým, který strhne mimořádnou pozornost? Nemusíte hledat složité převleky, řádová sestra bude pro vás tím pravým. Jeptiška v sexy stylizaci bude lechtivá, provokativní a extrémně slušivá. Kostým bude efektním převlekem na maškarním, využití určitě najde i jako žhavé překvapení pro partnera.

Kouzlo zakázaného ovoce

Úbor řádové sestry si snadno představíte, v základu sestává z poměrně jednoduchých černých šatů a šátku. Oblečení by mělo schovat vše, co jen náznakem budí pozornost. Hábit ukryje nohy, zahalí krásné ženské křivky. Šátek schová vlasy a zahalí i šíji.

Co když necháte z dlouhého hábitu provokativně vykukovat nohu v síťovaných punčochách? Vaše šaty se mohou jakoby zázrakem změnit a přední díl rozdělí vysoký rozparek! Co, když se spodní lem sukně zvedne až k dramatické výšce nad kolena. Co když místo pohodlných bot zasvítí rajcovní lodičky na vysokém podpatku? Nestyďte se předvést krásné štíhlé nohy. V kostýmu jeptišky dokonale zúročíte to, co je na vás přitažlivé, a navíc přidáte palčivé vzrušení.

Nebojte se s kostým využít naplno

Od sester se čeká pokorné a klidné chování. Je jen na vás, zda této pozici přizpůsobíte své chování a vyvoláte napětí. Vzbuďte v mužích očekávání, buďte tajemná a využijte kontrast mezi provokativním kostýmem a tajnosnubným mlčením. 

V kostýmu si klidně můžete dovolit odvážně zajít dál a vtipnou parafrází dodat vašemu stylu šmrnc. Ve stylizaci si můžete dovolit cokoliv. Naznačit, provokovat i šokovat.

Okořeňte party i chvíle s partnerem

Perfektní kostým by byla škoda ukázat jen jednou. Okouzlete okolí a získejte pozornost každého muže. Pokud vás váže pevný svazek, nechte si kostým na doma a vyzkoušejte jeho přitažlivost za zavřenými dveřmi ložnice. V takové chvíli můžete ke kostýmu přidat sexy prádlo i podvazky. S jistotou se postaráte o nezapomenutelný večer a stoupnete v očích. Nestyďte se, štěstí přeje odvážným a vás v kostýmu sexy jeptišky čeká mimořádná pozornost a uznání. Můžete rovněž vyzkoušet stát se jeptiškou v latexu.