[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Párty výzdoba a dekorace / narozeninová výzdoba

Narozeniny jsou perfektní příležitostí setkat se s celou rodinou a sezvat i přátele. Pokud slavíte v létě, máte vše zdaleka jednodušší, můžete uspořádat letní grilovací party na zahradě, připravit pro hosty skvělé občerstvení a protáhnout zábavu až do noci.

Oslav se nemusíte vzdávat ani v chladnější části v roce, naopak můžete využít příležitost a oslavou narušit nudný stereotyp. Ať už zariskujete a pozvete si větší společnost přímo domů, nebo si rezervujete místa v oblíbené restauraci, věnujte pozornost přípravám a vymezte si kousíček rozpočtu i na párty výzdobu. Žádný večírek by se neměl obejít bez slavnostní dekorace.

Oživte prostor a nebojte se barev

Narozeniny slavíte jedinkrát do roka, užijte si večírek se vším všudy a připravte vše, aby nikdo z hostů nezůstal na pochybách, že se účastní události sezóny. Klidně si můžete vybrat oblíbené téma a uspořádat narozeniny v námořnickém stylu, zadat doporučený dress-code, kdy se hosté mají držet vašich oblíbených barev nebo třeba dodržet oblečení s puntíky.

Stejnému barevnému schéma pak přizpůsobíte i párty výzdobu. Můžete rozvěsit balonky, roztáhnout ozdobné řetězy a girlandy. Efektní jsou řetězy s LED světýlky, které přes motivy lampionů, ovoce, květin a dalších stylizací dokonale rozsvítí bezprostřední okolí. I na detailech záleží, na stoly můžete rozmístit barevné ubrousky, místa k sezení označit stylovými cedulkami. Vůbec se nemusíte bát, kde výzdobu na párty sehnat. Obchody s kostýmy nabízí nejen masky a paruky, sortiment představuje úplně vše, co pořádná party potřebuje.

Balonky pro zábavu i efektní vzkaz

Doslova za pár korun můžete z běžného obývacího pokoje nebo venkovního sezení vytvořit prostor pro večírek. Pokud vás nenapadá víc než rozvěsit pár balonků, zkuste vyzkoušet i balonky z folie. Speciální balónky nafouknete ve tvaru číslic, a hrdě se přihlásit ke slavenému výročí, můžete v jednotlivých písmenech vyskládat jméno oslavence nebo i narozeninové přání. Originální párty výzdoba oslavu oživí a bude také atraktivní kulisou pro mnoho fotografií.

Nejlepší dětská oslava roku!

Na dětských oslavách budou hitem balonky s obrázkem pohádkových postaviček, princezen, superhrdinů nebo i zvířátek. Pokud má vaše dítě v oblibě konkrétní motiv, určitě snadno vyberete celou kolekci dekorací, od balonků, ubrousků, konfet až po girlandy nebo závěsné obrázky.

V očích svého dítěte i jeho kamarádů se stanete snovým managerem narozeninových oslav. Jednorázové nádobí je praktické, nerozbije se, po použití jej stačí vytřídit do odpadu. Navíc i na něm se mohou promítnout oblíbené motivy. Pokud pořádáte oslavu pro princezny nebo supermany, pak se do toho obujte se vším všudy!

Uspořádat oslavu je náročný úkol, ale vy můžete pomocí několika drobností a skvělé párty výzdoby významně pozvednout její úroveň a relativně běžné setkání proměnit v nezapomenutelnou párty s kouzelnou atmosférou.