[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Kostýmy na poslední zvonění (maturanti)

Poslední zvonění je událostí, kterou si nesmí žádný z maturantů nechat ujít. Je jedinečnou příležitostí beztrestně zazlobit, rozpoutat chaos, udělat si legraci ze sebe i z přátel! Přípravy nesmíte podcenit. Chcete-li se blýsknout a zapsat se do povědomí mladších ročníků jako legenda, pak je třeba myslet na plán akce i kostým včas.

Šokujte i pobavte

Kostým nemůžete nechat na poslední chvíli, nicméně není třeba přípravy moc dramatizovat a vyhrazovat výrobě oblečení a doplňků několik večerů. Všechno se dá pořídit hotové, profesionálně ušité. Při akci vás nebude na kostýmu nic tlačit, padat, nebude vám kazit náladu, že se na vás složitá konstrukce hroutí a kostým musíte neustále upravovat. Stačí včas zajít do obchodu s kostýmy, nebo nalistovat příslušnou nabídku v e-shopu.

Jestli máte rádi večírky a karnevaly, pak získáte mezi kostýmy orientaci rychle. Nováčkům může nabídka specializovaných obchodů s kostýmy trošku zamotat hlavu. V bezpočtu kategorií můžete vybírat kostýmy strašidelné, veselé, inspirované povoláním a řemesly, nechybí ani kostýmy lechtivé.

Je jen na vás, zda vyberete koncepci konkrétního téma a všichni se jí přizpůsobíte, nebo zda se vyřítíte ze své třídy každý jako mimořádný originál. 

Klasika, která nikdy nezklame

Při výběru můžete vsadit na kostýmy, které jsou stálicí. Jako muž se můžete převléknout za ženu, ať už budete vystupovat jako zdravotní sestřička, plavčice z pobřežní hlídky nebo napodobíte oblíbenou učitelku… nestyďte se odhalit chlupaté nohy v krátké sukni, nebo si namalovat rty rudou rtěnkou. Vzbudíte rozruch, ale samozřejmě také uznání. 

Ani dámy se nemusí brát příliš vážně a mohou si půjčit pro změnu postavy mužské. K dokonalé transformaci využijí nalepovací kníry nebo vousy, posloužit může i paruka. Společně s kostýmem můžete převzít i fráze spojené s muži a jejich drsnými povahami. Fantazii se meze nekladou.

Poslední zvonění je jen jedno

Jen několik společenských akcí se nedá opakovat, a právě mezi ně patří poslední zvonění. Dejte do příprav všechno. Ukažte, že se umíte bavit a nemáte problém se třeba trošku shodit. Odchod ze školy musí být chvílí, která se na dlouho zapíše do povědomí spolužáků i kantorů. Užijte si poslední zvonění, je opravdu posledním.