[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Nafukování balónků

Balonek je docela obyčejný doplněk, ale dokáže dokonale rozzářit místnost a zastat efekt mnohonásobně složitější a dražší výzdoby. Balonek se navíc hodí nejen pro výzdobu, ale i pro dětské nebo společenské hry. Bez balonku by se jen těžko obešla narozeninová party, svatba nebo Halloween!

Dokonalé efekty za pár korun

Balonky se už dávno nevyrábí jen v základních barvách. V moderním obchodě s kostýmy vás nabídka doslova zavalí velikostmi, tvary, potiskem. Vybírat můžete nejen klasické nafukovací gumové balonky, ale také balonky ze speciální fólie. Nafouknuté balonky stačí zavěsit nad dveře a okna, olemovat jimi nábytek, při akci pořádané venku můžete vytvořit veliký nápadný hrozen.

Navíc už nemusíte ani složitě balonky nafukovat a zavěšovat, vybavit se můžete i plynovou bombou, která balonky nafoukne za vás a nechá je vznášet se vysoko v prostoru. Aby vám balonek neuletěl, můžete jej zafixovat závažím. I to pořídíte v mnoha variantách, tedy do nejmenšího detailu vyladíte dekorace oslavy. Nakoupit můžete i celé sady pro nafukování balónků.

Balonek pro elegantní party i ztřeštěné oslavy

V plánované výzdobě můžete nechat pracovat fantazii na plno! Neplatí zde snad absolutně žádná omezení. Narozeninové oslavy roztřpytí balonky s číslicí. Efektně můžete upozornit na věk oslavence. Vyskládat můžete i jeho nebo její jméno nebo si dát záležet a vyrobit z balonků po písmenkách celé přání všeho nejlepšího. 

Při svatbách můžete zakomponovat do výzdoby něžná romantická srdíčka nebo balonky dokonale barevně sladit s hlavními motivy zahradní slavnosti. Balonky mohou působit elegantně a decentně.

Naopak maškarní nebo karneval rozjásají křiklavé barvy a legrační motivy. Vybrat můžete i balonky s princeznami, autíčky, zvířátky nebo oblíbenými motivy z filmových pohádek. Vánoce nabízí balonky ve tvaru sněhuláků, o Halloweenu vyniknout nafukovací kostlivci, lebky, dýně nebo duchové. Můžete si objednat celé sady pro nafukování balónků.

Jak prolomit ledy a rozproudit perfektní zábavu

Každé dítě miluje hru s balonky, kterými si stačí jen tak pinkat. Pokud se má večírek vydařit, musíte jej nastartovat a udržet v energické náladě. Vypusťte na taneční parket hromadu balonků, o zábavu a veselí se hosté postarají už s nehranou samozřejmostí a je úplně jedno, zda to jsou děti nebo dospělí.

Pozornost zaručeně také získáte tvarováním podlouhlých balonků. I tuhle zábavu děti nade vše milují. Jednoduchou pumpičkou nahustíte dlouhou „žížalu“, ze které na přání v minutě vytvoříte zvířátko, korunku, kytičku nebo cokoliv vás napadne.

 

Každé oslavě nebo večírku můžete dodat jedinečnou atmosféru! Nebojte se nákladů ani práce na víc. Pár balonků v rozpočtu ani nepocítíte, nafouknuté a rozvěšené jsou během chvíle a efekt udělají dokonalý!