[top]

Kontakt:
Tel.: +420 773 60 30 90
(remove XX) info XX @SuperPtakoviny XX .cz

Prodejna (maloobchodní ceny):
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.SuperPtakoviny.cz

Svatba

Rozlučka se svobodou

Dětské kostýmy

Karnevalové kostýmy

Valentýn

Anděl, Čert a Mikuláš

Kostýmy na tělo - morphsuity, bodysuity

Kostýmové doplňky

Klobouky

Karnevalové masky

Paruky

Makeup, umělé řasy a dekorace na kůži

Kontaktní čočky

Párty doplňky

Havajská párty

Halloween a hororová párty

Originální dárky

Textil s potiskem

Ptákoviny, žerty, srandičky

Pro sportovní fanoušky

Ptákoviny

Máte rádi legraci a nebojíte se vystřelit si i sami ze sebe? Baví vás komedie, ve kterých hlavní hrdina kreativně využije i třeba obyčejný předmět a rozehraje s jeho pomocí sérii gagů? Pak jistě umíte vybrat dárek, který upoutá pozornost a báječně pobaví nejen obdarovaného, ale i okolí. Určitě umíte vybrat kanadský žertík s naprostou neomylností tak, aby spustil vlnu smíchu a uvolnil atmosféru. Vkusné ptákoviny nikdy nezklamou, vždy pobaví. 

Všechny žerty stranou

Když jde o legraci, je třeba všechno dobře načasovat. Nahrát na smeč, připravit základy, využít atmosféru. Spustit kanadský žertík tak, aby zafungoval na 100 % není legrace. Celá příprava s sebou přináší i dávku adrenalinu. A to je to, co vás baví.

Zkuste najít něco nového, pár drobností, typických ptákovin, které můžete mít do zásoby. Nabijte arzenál klasických šprýmů i novinek. Vybudujte si pověst nenapravitelného srandisty. Proč si nepořídit několik maličkostí, které můžete nosit po kapsách a v pravou chvíli zúročit?

Jak rozproudit zábavu? Nic snazšího

Máte před sebou večírek, do kterého se vám moc nechce? Okořeňte jej a svým vstupem způsobte malé pozdvižení. Na oslavě narozenin si můžete vystřelit z oslavence, dát k dobrému jeho koníčky nebo vlastnosti. Proč kupovat fádní dárek, který u mužů sestává z lahve drahého alkoholu a u ženy z kytice. Samozřejmě, každá pozornost potěší, ale proč nevyužít příležitost, která se sama nabízí. 

Ptákoviny a žertíky nemusíte vyrábět po domácku, ztratily by originální nápad a nevyzněly v plné síle. Projděte si raději nabídku profesionálů. Specializované obchody vám nabídnout celou plejádu všemožných ptákovin,  cedulky, diplomy, medaile, trofeje, dárky malé i velké, a to vše v atraktivním designu a s humornými popisky. Zahrát můžete na tóny od dobráckého dobírání až po předměty s dvojím významem.

Nápad, který si budou všichni půjčovat

V nabídce jsou představeny i ptákoviny vysoce sofistikované. Předměty běžné potřeby však slouží zcela jiným způsobem. Ukolébejte okolí zdánlivě bezpečnou atmosférou a pak je dostaňte! Své přátele můžete napálit v situaci, kdyby jakýkoliv útok nejméně očekávali. 

 

Pro okolí se stanete hvězdou večírků a spolehlivým kamarádem, který vždy zlepší náladu. Nebojte se vystřelit si občas i sami ze sebe. Budete inspirací a vaše nápady se rychle rozšíří. Ptákoviny jsou vděčnou a vtipnou zábavou pro každého.